Billett til Noveller og vin med Lene Langemyr 24. mai

Knut Hamsun er kjent som romanforfatter, men visste du at han også skrev over tretti noveller?

I vår arrangementsserie noveller og vin inviterer vi til opplesning av ulike Hamsun-noveller. Vi har utfordret Grimstad-folk innen kulturformidling, politikk eller næringsliv til å velge seg én Hamsun-novelle pluss én novelle av fritt valgt forfatter som de vil lese for publikum i den gamle rettsalen i Storgaten 44.

For anledningen er salen rigget med småbord, duker og dempet belysning. Du får vin i glasset og enkel fingermat. Alt ligger til rette for at du kan lene deg tilbake og nyte opplesningen av noveller du kanskje aldri før har lest eller hørt lest. Dette er en gylden anledning til en pause fra hverdagens kjas og mas og til påfyll av litteratur.

I kveld er det Grimstads Lene Dolly Bjerkan Langemyr som vil lese for oss. Hun er varaordfører i Grimstad, og har i en årrekke vært aktiv politiker i FrP. Hun var også den første kvinnen som ble valgt til landstillitsvalgt i en norsk forsvarsgren (sjøforsvaret). Lene er Grimstad-jente og har bodd i Grimstad store deler av sitt liv. Hun ble født i India i 1979.

Velkommen til noveller, vin og deilig atmosfære!

Billetten inkluderer et glass vin eller alkoholfri eplemost og enkel fingermat. 

Dato: 24. mai 2022 Klokkeslett: 19:30
kr 200,00