Billett til Ibsen-museet sommeren 2022

Bli med på omvisning i apotekbygningen i Grimstad hvor dramatikeren Henrik Ibsen arbeidet og skrev sitt første skuespill Catilina!

Hvem var Henrik Ibsen? De aller fleste av oss har et forhold til Henrik Ibsen, men kan det tenkes at den Ibsen vi ser for oss ikke er helt identisk med den unge mannen som strevde med å få utgitt sitt første teaterstykke? På Ibsen-museet i Grimstad følger vi Henriks utvikling gjennom hans ungdomstid i Grimstad, hans vennskap, hans romanser og hans utfordringer. Sammen med en kunnskapsrik omviser utforsker vi denne komplekse personligheten som jobbet i apoteket, studerte til eksamen, og etter hvert startet sin litterære karriere.

NB! Det er obligatorisk å følge med guide inn i museet. Vi har omvisninger hver dag kl. 11, 12, 13, 14 og 15. På hver omvisning kan vi ta med inntil 15 personer som kommer sammen i gruppe/reisefølge. Du kan også komme alene om det passer best.

Når du booker billetter til deg og ditt reisefølge velger du dato, klokkeslett og antall billetter (inntil 15 stk.) Alle billetter til ditt reisefølge må bookes under ett.

 

Velg dato:
Velg klokkeslett:
kl. 11:00
kl. 12:00
kl. 13:00
kl. 14:00
kl. 15:00
kr 90,00
kr 45,00
kr 0,00